Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El conseller de Medi Ambient demana a les empreses que apliquin la normativa mediambiental i conside

Aquest migdia el conseller de Medi ambient de la Generalitat de Catalunya, Salvador Milà, ha participat en els dinars que organitza la Unió Empresarial del Penedès. En el marc d'aquest acte, en que hi havia una quarantena de representants empresarials de l'Alt i el Baix Penedès, així com alguns representants polítics, el Conseller ha remarcat [...]

Aquest migdia el conseller de Medi ambient de la Generalitat de Catalunya, Salvador Milà, ha participat en els dinars que organitza la Unió Empresarial del Penedès. En el marc d’aquest acte, en que hi havia una quarantena de representants empresarials de l’Alt i el Baix Penedès, així com alguns representants polítics, el Conseller ha remarcat que les comarques penedesenques es troben en un punt en que reben la influència tant de la zona de Barcelona com de Tarragona, i que han de lluitar en aquest marc per preservar les seves senyes d’identitat. Ha apuntat Salvador Milà que cal que les empreses entenguin que la legislació ambiental és una oportunitat per innovar, i que des del seu departament no es volen introduir noves càrregues ambientals.

El conseller de medi ambient ha parlat també de l’ordenació territorial, que ha de tenir en compte les necessitats de la comarca. Milà però ha remarcat que cal tenir molt clar que les vegueries no són més que distribució administrativa de serveis de la Generalitat, i que no garanteix en cap cas la preservació d’un territori.

Per el conseller de Medi Ambient és més important parlar d’ordenació territorial i del que es vol assumir o no al territori, i tenir clar que és el què es pot aconseguir en cas d’estar dins d’una determinada demarcació.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: