Divendres, 19 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Consell Comarcal disposarà l’any vinent de l’estudi de tots els polígons industrials de l’Alt Pen

El conseller de promoció econòmica, Joan López, ha explicat quin és l’estat dels diferents estudis relacionats amb els polígons industrials de l’Alt Penedès.

Recordem que fa uns mesos ja es va anunciar que s’havia completat l’estudi detallat dels serveis i les mancances dels polígons industrials de la zona de Sant Sadurní, Gelida i Subirats. En aquests moments s’està realitzant l’estudi dels polígons a la zona del Mediona-Bitlles, i a la zona de l’Alt Foix. També la Unió Empresarial del Penedès estudia els polígons d’Avinyonet, Els Monjos i Sant Cugat, i s’està tramitant les subvencions per poder encarregar aviat els 4 municipis que resten de la comarca , que són Olèrdola, Olesa, Castellet i Vilafranca. Amb tot, des del Consell Comarcal es calcula que l’estiu de l’any vinent es disposarà d’un estudi dels polígons del conjunt de la comarca.

El conseller Joan López ha destacat que els estudis seran una eina útil perquè els municipis i els promotors privats puguin millorar aquestes instal.lacions, de manera que a la comarca arribin empreses d’alt valor afegit.

D’altra banda Joan López també ha anunciat la propera posada en funcionament del segon taller ocupacional que organitza al Consell Comarcal amb el suport del Departament de Treball de la Generalitat.

Efemèrides

19 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: