Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Consell Comarcal de l’Alt Penedès organitza una sessió informativa pública sobre les energies re

El dijous es farà una sessió informativa púbica sobre experiències en la implantació i la gestió de les energies renovables

Amb motiu de la celebració aquests dies de la Setmana de l’Energia a Catalunya, el Servei de Medi Ambient del Consell Comarcal de l’Alt Penedès, en col·laboració amb els Serveis Tècnics dels ajuntaments de Mediona i Sta. Margarida i els Monjos i l’Associació Empresarial d’Instal·ladors de l’Alt Penedès, ha organitzat una sessió informativa pública sobre "Experiències en la implantació i la gestió de les energies renovables".

La sessió se celebrarà dijous, 20 d`octubre, a 2/4 de 7 de la tarda, a la sala de plens del Consell Comarcal. Obriran la sessió l’alcalde de Mediona, Servand Casas, i l’enginyer municipal, Lluís Ferrer; ambdós parlaran d’"Eficiència i autosuficiència energètica al municipi de Mediona". Després intervindrà l’arquitecte municipal de l’Ajuntament de Sta. Margarida i els Monjos, Pep Soler, que parlarà sobre "Eficiència energètica a la biblioteca municipal de Sta. Margarida i els Monjos". I finalment, un representant de les empreses instal·ladores d’energies renovables de l’Alt Penedès explicarà els diferents tipus d’instal·lacions per a ús domèstic i industrial que funcionen amb energies renovables.

Aquesta sessió informativa tancarà els actes de la Setmana de l’Energia a l’Alt Penedès, que té com a objectiu fomentar el bon ús de l’energia i la implantació de les energies renovables i que es va iniciar amb la celebració de l’EcoFira de St. Cugat Sesgarrigues.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: