Dilluns, 5 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Casal acollirà la tercera edició del Vilaentitats, la fira de les entitats de Vilafranca, de l’11

Ahir a la tarda es va fer la presentació del que ha de ser la tercera edició del Vilaentitats, la fira que el proper novembre acollirà aquesta mostra de les entitats i associacions

Els objectius són fomentar i promocionar l’associacionisme a la vila, al mateix temps que sensibilitzar la població sobre la importància del teixit associatiu que te Vilafranca. Així ho comentava el regidor de cultura de l’Ajuntament, Joan Rios, destacant que la nova ubicació al Casal permetia més participació i que fos més clara i pràctica.

De fet, el Casal serà el marc principal d’aquesta tercera edició del Vilaentitats, però no l’únic. L’Escorxador , que ja va acollir la primera edició l’any 1997; i també el teatre Cal Bolet acolliran diverses activitats relacionades amb la mostra. L’escorxador xerrades i conferències, fins a 9 que es faran entre els dies prèvis i els de la mostra; i Cal Bolet fins a 16 actuacions musicals, teatrals o de dansa. A la pista esportiva del Casal es faran 9 actuacions o exhibicions d’esports; i la platea del Casal serà el gran marc que acollirà una cinquantena de taules i zones d’exposició de les entitats i associacions que tenen presència física a la mostra. Una cinquantena més seran presents al vestíbul del Casal, només a través de plafons explicatius de la seva activitat.

En la presentació d’ahir, l’alcalde de Vilafranca va destacar la importància d’aquesta mostra, que serveix per donar a conèixer una societat viva, que és també una escola democràtica i de treball com son les entitats i associacions de la vila.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: