Dissabte, 13 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Durant aquest mes de setembre han plogut més litres d’aigua que en tota la resta l’any

L’observatori de l’Incavi ha recollit aquest mes 169’3 litres per metre quadrat a Vilafranca.

Aquesta xifra supera en molt els 144’6 litres que s’havien recollit des del gener al mes d’agost. També és una xifra molt més alta, per exemple , de les quantitats de puja que hi va haver el setembre de l’any passat, en el que es van recollir 86 litres per metre quadrat. De fet si no s’hagués produït una precipitació d’aigua força important aquest mes de setembre ens trobaríem en l’any més sec de tots els que es tenen comptabilitzats a l’observatori de l’Incavi des dels inicis del segle passat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: