Divendres, 9 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Dijous va començar el curs de les aules d’extensió universitària per a la gent gran

La sessió inaugural tractava sobre la Història d’Europa

L’encarregat de pronunciar la conferència d’aquesta sessió inaugural va ser l’historiador Salvador Claramunt. Claramunt és catedràtic d’Història Medieval a la Universitat de Barcelona i vice-rector d’Afers Culturals i Patrimoni de la mateixa universitat; a més a més, és el responsables de les aules d’extensió universitària de Barcelona.

El doctor en història va parlar de la formació d’Europa fins arribar a ser el que coneixem ara.La conferència feia un repàs a les diverses cultures i civilitzacions que conformen l’escenari actual del territori europeu.

La sessió inaugural va comptar amb una presentació a càrrec de representants de Caixa Penedès, de l’Ajuntament de Vilafranca i de les aules, a més de la responsable de les aules d’extensió universitària per a la gent gran de Vilafranca Fina Alayo. Alayo va valorar de forma molt positiva l’inici del curs.

Com és habitual, l’auditori del Fòrum Berger Balaguer estava ple de gom a gom per escoltar la conferència, en aquest cas la primera del curs 2005-2006. La següent de les sessions serà el 20 d’octubre, també al Fòrum Berger Balaguer per parlar sobre història medieval i centrar-se en el paper de trobadors i joglars.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: