Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

CiU demana al Parlament la construcció d`un nou institut a la Zona de les Bassetes de Vilafranca del

L`Ajuntament de Vilafranca ja ha demanat també a la Generalitat que es faci un institut en aquesta zona

El diputat del Grup Parlamentari de Convergència i Unió, Joan Raventós, ha presentat aquest matí una Proposició no de Llei per la qual "demana la construcció d`un nou Institut d`Educació Secundària a la zona de les Bassetes" de Vilafranca del Penedès. D’aquesta manera se suma ja a la demanda que en el seu dia es va fer des de l’Ajuntament de Vilafranca per tal que la Generalitat estudiés aquesta possibilitat davant del creixement de la vila.

Segons Raventos el futur creixement de la vila cap a la zona de les Bassetes i la necessitat de dotar la zona nord de Vilafranca de nous equipaments educatius de secundària fa necessària la construcció i posada en funcionament d`un Institut d`Ensenyament Secundari (IES) en aquesta zona.

Pel diputat nacionalista els actuals instituts, Eugeni d`Ors i Milà i Fontanals concentren majoritàriament la població estudiantil de barris consolidats del municipi i l`IES actualment en fase de consolidació al barri de la Girada concentra la població dels barris de la Girada i Molí d`en Rovira.

Finalment Raventós demana que aquest nou institut es realitzi en els terrenys de titularitat de l’Institut Català del Sòl, "un cop s’hagi aprovat el pla parcial i el projecte de reparcel·lació del sector on es troben els terrenys".

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: