Dimarts, 6 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquesta tarda comença la IV Trobada de Creadors que reunirà a Vilafranca els columnistes catalans

La trobada ha estat organitzada per la Institució de les Lletres Catalanes i s’ inclou dins el programa de l’ Any del Llibre i la Lectura.

L’ activitat forma part d’ un conjunt de trobades sobre diferents àmbits professionals relacionats amb la literatura, com ha explicat el coordinador de la quarta trobada, Jordi Puntí, a Ràdio Vilafranca.

La Trobada de Columnistes començarà a les 4 de la tarda amb la benvinguda i les inscripcions dels participants. A dos quarts de 5, Francesc Parcerisas, coordinador de l’ Any del Llibre i la Lectura, i Joan Ríos, regidor de Cultura, obriran la trobada i a tres quarts de 5 ja tindrà lloc la primera taula rodona titulada "Un cànon de l’ articulisme català" que comptarà amb Toni Sala, Anton Maria Espadaler i Ferran Toutain.

A les 7 de la tarda començarà la segona taula rodona que ha estat titulada "Entre la crònica i l’ opinió" i comptarà amb Josep Maria Fonalleras, Empar Moliner i Matthew Tree.

Demà hi ha previstes dues taules rodones més i la Conversa que havien de protagonitzar Quim Monzó i Joan de Sagarra ha estat substituïda per una entrevista a Monzó, perquè de Sagarra finalment no pot participar-hi.

La Trobada de Columnistes se celebra al Museu de Vilafranca i el públic participant, que prèviament s’ ha inscrit, podrà participar-hi.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: