Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ahir es va presentar a Vilafranca el Col·lectiu Vilafranca, un grup de ciutadans amb la voluntat de

Els impulsors del col·lectiu van presentar ahir aquesta proposta, que segons van explicar neix amb la voluntat de plantejar debat, plantejar problemàtiques i buscar possibles solucions.

El col·lectiu te una marcada tendència progressista, però els seus components volen deixar molt clar que és tracta d’un grup obert que busca per sobre de tot el debat i a la participació dels ciutadans.

Les solucions des del seu punt de vista han de ser tant socials com polítiques. La primera de les reunions o sessions de treball es farà el 3 de novembre, per parlar sobre gestió de la diversitat. De fet el col·lectiu s’ha plantejat quatre àmbits de treball. Un serà aquest, però també es vol parlar sobre territori, les persones i les infraestructures. Zaballa comentava que el primer tema a tractar serà la gestió de la diversitat, per que és una qüestió que preocupa a la societat.

La voluntat del col·lectiu és recollir els resultats d’aquestes sessions de treball en un document que pugui servir per plantejar polítiques socials i de treball. Les sessions es faran fins el juny, i son obertes a la participació de tothom qui tingui ganes de prendre-hi part i d’aportar els seus coneixements sobre les qüestions a tractar.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: