Divendres, 1 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca Televisió repeteix tota la Festa Major 2005 a través del segon canal de la xarxa de cable

Totes les transmissions i reportatges que Vilafranca TV ha emès durant aquesta Festa Major es podran tornar a veure pel segon canal de la xarxa de cable de Vilafranca del Penedès, a partir

Vilafranca TV, en atenció a les peticions rebudes de tornar a emetre diversos actes de la Festa Major d’enguany, i degut a que la programació habitual impedeix poder fer noves repeticions, ha optat per difondre novament tota la programació de la Festa Major a través de la segona cadena de la xarxa de cable de Vilafranca del Penedès.

Així, Vilafranca TV iniciarà el dilluns 12 de setembre un seguit d’emissions experimentals a través del segon canal del cable, el canal 33, que correspon a la freqüència de 567,25 Mhz i que es troba just al costat de Vilafranca TV, que es veu pel canal 32, corresponent als 559,25 Mhz.

Les emissions per la segona cadena de Vilafranca TV començaran cada dia a les dues de la tarda i la programació s’anirà repetint de forma continuada fins a les 9 del matí de l’endemà. L’ordre de programació serà el següent:

Dilluns 12 de setembre. Novena, goigs i pregó.

Dimarts 13 de setembre. Tronada i cercavila.

Dimecres 14 de setembre. Diades castelleres.

Dijous 15 de setembre. Exhibició folklòrica.

Divendres 16 de setembre. Festa Major dels petits.

Dissabte 17 de setembre. Entrada de St Fèlix. Processó. Ball de foc.

Diumenge 18 de setembre. Reportatges: El ball de l’àliga. El ball de Cercolets. Preparació dels versots dels Diables. 20 anys de la recuperació del ball de la Moixiganga. El ball de Gitanes

Properament es podrien programar altres emissions experimentals, en funció de les necessitats informatives. Quan no hi hagi programació de televisió, per aquest segon canal de Vilafranca TV es podrà escoltar Ràdio Vilafranca, com fins ara, alhora que s’hi mostrarà una panoràmica en directe de la rambla de Sant Francesc.

D’altra banda, Vilafranca TV emetrà el dia 11 de setembre un resum de quasi una hora de durada amb els millors moments de la Festa Major de Vilafranca 2005, el qual també es posarà a la venda ben aviat en format DVD i VHS. Vilafranca TV també ofereix un servei de còpies en VHS i DVD de qualsevol programa emès.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: