Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Unes dues centes persones van acompanyar CIU en l’ acte de la Diada, celebrat a Torrelles

Aquest any, CiU de l'Alt Penedès en la seva voluntat d'homenatjar a tots els catalans que s'han distingit per alguna gesta, va fer diumenge una ofrena a Torrelles, a la casa de Guerau de Peguera que va ser un dels firmants del Tractat secret de l'aliança entre Anglaterra i el principat de Catalunya, durant la [...]

Aquest any, CiU de l’Alt Penedès en la seva voluntat d’homenatjar a tots els catalans que s’han distingit per alguna gesta, va fer diumenge una ofrena a Torrelles, a la casa de Guerau de Peguera que va ser un dels firmants del Tractat secret de l’aliança entre Anglaterra i el principat de Catalunya, durant la Guerra de Successió. La resposta dels torrellencs va superar les expectatives, ja que en un dia carregat d’ actes, es van reunir unes dues-centes persones. Els parlaments van anar a càrrec de l’ex alcalde de Torrelles, Erasme Torrents, del diputat Joan Raventós, dels presidents comarcal de CiU i d’ UDC, Raimon Gusi i Sebastià Jané. L’acte va acabar amb un pica pica.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: