Dimarts, 23 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Una yakisoba popular i demostracions de l’ art del sabre centren els darrers actes de la II Setmana

L’ Associació Amistat Penedès-Japó programa les darreres activitats amb l’ objectiu d’ apropar la cultura japonesa als penedesencs.

Avui, al Club Budokan Penedès, de 8 a 10 de la nit, es fa un taller d’ arts marcials gratuït i a partir de dos quarts d’ 11 de la nit, es projecta la sèrie d’ animació "Colorful".

Els actes de demà comencen a les 6 de la tarda amb un taller de dibuix amb tinta xinesa, a càrrec de l’ artista Makiko Fukuda. A les 8 del vespre, s’ entregarà el premi del concurs d’ il·lustració de manga i a les 9 de la nit se celebrarà una yakisoba popular.

L’ àlex Miret, coordinador de la Setmana, explica que es tracta d’ una mena de fideuà popular.

Quan acabi la yakisoba, cap a les 11 de la nit, es projectarà la pel·lícula d’ animació "Perfect Blue", al mateix Club Budokan Penedès.

Diumenge començarà amb un entrenament obert d’ iniciació al kendo, al iaido i al jyodo, al Pavelló de la Gamba, a partir de dos quarts de 10 del matí.

Els últims actes se celebraran per la tarda, al Club Budokan Penedès. A les quatre començaran partides lliures de Dance Revolution i a les 5 de la tarda, un torneig d’ aquest mateix joc amb places limitades.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: