Divendres, 18 de Setembre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Una mostra sobre l’oleoducte Txad-Camerun obre la Festa de la Solidaritat de Vilafranca

Aquesta tarda s’inaugura l’exposició "Petroli i persones: l’oleoducte Txad-Camerun" produïda per l’Associació Catalana d’enginyeria sense Fronteres i organitzada per Vilafranca Solidària i l’Ajuntament, amb el suport de la Diputació.

L’exposició, que inaugura la sisena Festa de la Solidaritat, obre portes a les set d’ aquest vespre, a l’Escorxador, i es podrà visitar fins al 3 d’octubre.

Petroli i persones: l’oleoducte Txad-Camerun permet reflexionar sobre el preu humà, sanitari i mediambiental que està pagant la població del Camerun a causa de la construcció d’un oleoducte entre el Txad i el seu país. L’ exposició consta de tres plafons explicatius i tres sèries de deu fotografies acompanyades de textos dels protagonistes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: