Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Escola Municipal de Música Maria Dolors Calvet comença el curs amb normalitat i amb més de tres ce

Ja fa uns dies que el curs ha començat a l’escola Maria Dolors Calvet i la música torna a sonar a través de les parets de l’Ateneu Municipal.

304 alumnes de totes les edats han iniciat les seves classes en les diferents modalitats que s’ofereixen a l’escola. La varietat d’instruments que s’ensenyen a tocar en força gran però sempre hi ha més demanda de certs instruments. En el cas de l’escola, el piano, el violí, la guitarra, el saxo i, aquest any, la flauta travessera, han estat els instruments més demandats. Dijous a primera hora de la tarda, eren els més petits els que entraven a les aules per fer les primeres classes de llenguatge musical que els iniciaran en el món de la música de forma general. També hi havia classes individuals de diversos instruments.

A les instal·lacions que té l’escola al pis superior, on hi ha l’auditori Montserrat Junyent, també hi havia classes individuals de piano i de saxo.

L’escola de música Maria Dolors Calvet segueix cada any abans de començar el curs un procés exhaustiu de matriculació per tal de donar resposta a tota la demanda de places i quadrar els horaris. Aquest any, per primer cop, han hagut de quedar fora alguns alumnes.

La forta demanda que té l’escola és un indicatiu de la importància que tenen les arts musicals per a moltes famílies.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: