Dimecres, 24 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les parròquies de Vilafranca organitzen una trobada i convivència d’inici de curs a la casa de colòn

La trobada, que tindrà lloc diumenge de la setmana vinent, és oberta a tothom i especialment adreçada als feligresos que participen en qualsevol de les activitats i serveis pastorals que es desenvolupen en el marc de la comunitat parroquial. L'objectiu és celebrar una jornada de convivència i reflexió per encarar amb il·lusió i empenta el [...]

La trobada, que tindrà lloc diumenge de la setmana vinent, és oberta a tothom i especialment adreçada als feligresos que participen en qualsevol de les activitats i serveis pastorals que es desenvolupen en el marc de la comunitat parroquial. L’objectiu és celebrar una jornada de convivència i reflexió per encarar amb il·lusió i empenta el nou curs.

Durant la jornada es farà un record especial del Concili Provincial Tarraconense, del qual se celebra el 10è aniversari.

La trobada començarà a les 10 del matí amb les inscripcions i finalitzarà al migdia, amb un dinar i una sobretaula festiva. El preu és de 15 euros (dinar inclòs) i hi ha la possibilitat d’anar-hi amb autocar.

Les inscripcions es poden fer totes les tardes al despatx parroquial o per telèfon, a la rectoria o a la comunitat vedruna de l’Espirall.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: