Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’empresa Vinómadas ha iniciat l’oferta de visites aèries del Penedès

L’estiu passat una avançàvem de la creació d’aquesta empresa dedicada a l’oferta de l’enoturisme que s’ha posat en marxa al Penedès.

Aquest cap de setmana hem pogut assistir a la primera visita aèria del Penedès que Vinómadas ha organitzat pels clients d’unes caves de casa nostra.

Ferran Viscasillas , un dels responsables de l’empresa, ens explicava que unes bodegues del Penedès han optat per convidar als seus distribuïdors d’arreu de l’estat a passar un cap de setmana per tal de lligar negocis, però també per conèixer com és el Penedès. Se’ls ha allotjat en cases de turisme rural, han tastat els restaurants de la zona i han fet visites turístiques a Vilafranca.Un dels plats forts ha estat la visita des de l’aire , en avioneta. L’empresa Vinómadas treballa la riquesa de l’oferta turística del Penedès vinculada al sector dels vins i caves. Poden ser tast de vins , visites guiades a les bodegues i caves o pacs organitzats. Un dels clients que va viatjar en l’avioneta destaca l’originalitat de la proposta, que no deixa d’engrescar al treball. Jugant amb les paraules de vi i nòmades, l’empresa neix amb un apassionant repte: el de transmetre i fer arribar al màxim de persones totes les sensacions i emocions que ofereix el sorprenent món del vi en cadascuna de les seves facetes. Ara promou el servei anomenat "Vino Divino" per a l’organització d’activitats dedicades a l’oci i als serveis vinícoles. Es pretén donar a conèixer, compartir i facilitar a tots els públics d’una forma diferent, amena i professional la cultura del vi a partir de nombroses activitats i serveis, que condueixen els mateixos sumillers, enòlegs, així com hostesses vinícoles i intèrprets o traductors vinícoles. Es dirigeixen a un públic urbà que no està gaire avesat a assistir a la comarca i conèixer-ne el món vitivínicola. La voluntat és anar estenent el projecte i fer-lo encara molt més present. Des del servei Vino Divino, de l’empresa Vinómadas, pretenen que cada acte, esdeveniment i col·laboració sigui genuïna, original i personificada. Es troben a la plaça de l’Oli i la web és www.vinomadas.com

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: