Divendres, 18 de Setembre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La UEP signa un conveni amb el CIDEM per engegar un estudi dels polígons industrials

Aquesta setmana la Unió Empresarial del Penedès ha posat en marxa un dels seus projectes més anhelats, l`estudi d`alguns dels polígons industrials de les comarques de l`Alt i el Baix Penedès

L`objectiu es detectar les seves mancances i els seus punts forts i elaborar un document que serveixi per futures actuacions de millora.

Per fer realitat aquest projecte, la UEP compta amb el suport del Centre d`Innovació i Desenvolupament Empresarial, el CIDEM, amb qui acaba de signar un conveni de col·laboració. L`estudi que durà a terme la UEP durant els propers mesos serà un diagnòstic exhaustiu i amb dades objectives de les condicions actuals d`alguns polígons del Penedès. Els polígons que s`estudiaran han estat escollits segons seguint tres models d`infrastructura: polígons que es podrien agregar per la seva proximitat física, polígons consolidats amb empreses tractores instal·lades i polígons en fase de desenvolupament. D`aquesta manera els resultats que s`obtindran de cadascun d`ells es podran estrapolar a altres infrastructures semblants del territori penedesenc. Es faran investigacions en els camps de les infrastructures energètiques i de comunicacions així com d`impacte i integració ambiental. A la vegada, també es farà un cens de les empreses que es troben en cada polígon.

El desenvolupament d`aquest diagnòstic serà a càrrec d`un equip d`enginyers qualificats del Centre Tecnològic de Vilanova i la Geltrú.

Es preveu que el treball finalitzi a finals de novembre. Mitjançant aquest estudi la UEP i el CIDEM podran prendre accions i mesures correctores per tal d`adequar i modernitzar els polígons industrials existents.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: