Diumenge, 21 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

JAHVA impulsarà una Kantina Gai i Lesbiana i recupera els Vespres de Cinema Gai i lèsbic

Després del parèntesis estiuenc, el col·lectiu de gais i lesbianes del Penedès, JAHVA, torna a reunir-se els dimecres a partir de les 9 del vespre, a la sala 6 de l’Escorxador de Vilafranca.

Una de les primeres activitats en què treballen és la realització d`una exposició sobre el moviment d`alliberament gai i lèsbic al Penedès que mostrarà fotografies de xerrades de JAHVA i altres entitats, les concentracions en motiu del 28 de juny o la caravana antihomofòbica a Pontons entre d`altres.JAHVA també recupera els "Vespres de Cinema Gai i Lèsbic" amb una mostra regular de pel·lícules que es podran veure a l`Escorxador. El primer passi tindrà lloc el dijous 6 d`octubre, a les 9 del vespre, i en aquesta ocasió es projectarà la pel·lícula del director taiwanès, Ang Lee, "El banquete de boda".Una altra activitat que impulsarà JAHVA, juntament amb l`Associació Cultural La Fornal, és l`anomenada Kantina Gai i Lesbiana, tots els darrers diumenges de mes, a partir de les 6 de la tarda a la seu de La Fornal. En aquest espai es podrà gaudir de sessions de punxadiscos, espectacles de petit format, recitals poètics, projecció de vídeos i debats. La primera edició de la Kantina Gai i Lesbiana serà el 30 d`octubre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: