Dimecres, 18 de Setembre de 2019
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Es tallarà el trànsit pel carrer de Pere Mas i Perera les hores d’entrada i sortida de l’escola

Les obres de reforma i ampliació de l’escola pública Pere Mas i Perera, iniciades el passat mes d’agost, han modificat els accessos de l’alumnat professorat i pares i mares al centre.

Així, si habitualment l’accés a l’escola era a través de la plaça de l’Espirall, el fet que en aquella zona es concentri el gruix més important de les obres ha fet variar l’accés principal. Actualment l’entrada i sortida de l’escola es fa a través del carrer de Pere Mas i Perera, és a dir, el carrer que comunica el carrer de l’Abat Blanch amb el carrer d’Antonio Acedo de Sopetrán.Per tal d’augmentar la seguretat en aquest nou accés a l’escola Mas i Perera, l’Ajuntament ha pres l’acord en la darrera Junta de Govern Local d’instal.lar 5 pilones metàl·liques extraïbles a la calçada del carrer de l’Abat Blanch fent cantonada amb el carrer de Pere Mas i Perera, per tal d’evitar el pas de vehicles per aquest indret durant les hores d’entrada i sortida del centre. Les pilones centrals seran col·locades 15 minuts abans de les 9 del matí, les 12 del migdia, les 3 de la tarda i les 5 de la tarda i seran retirades 30 minuts després, pel servei de consergeria de l’escola. Aquesta mesura, que es durà a terme en els propers dies, serà vigent mentre durin les obres que s’estan executant a l’escola.

Programació

Ràdio Vilafranca

22:00
High Fyah Risk
Música jamaicana, amb Eloi Sendrós i Dídac Inglés
23:00
Penedès vespre
Informatiu diari
23:30
El contrapunt
Mònica Hill (ERC)

Penedès Televisió

22:30
El contrapunt
Mònica Hill (ERC)
23:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre
23:30
Fèlix felicis
Josep Vidal i Montse Vendrell - Compra a granel

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: