Divendres, 12 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Castellers de Vilafranca van començar ahir assaigs especials per preparar el 3 de 9 net per Tots

Els Verds no descarten acabar la temporada obrint una altra pàgina en la història del fet casteller.

Així ho ha confirmat a la nostra redacció el cap de colla dels Castellers de Vilafranca, Lluís Esclassans, que dilluns al vespre dirigia amb intensitat el primer assaig especial per tal de preparar el 3 de 9 sense folre. Els verds consideren que aquest és un castell que es pot fer realitat, sobre tot desprès de l’èxit assolit per Sant Fèlix amb les bones maneres que va presentar la torre de 9 sense manilles.El cap de colla dels Castellers de Vilafranca pensa en una diada històrica per Tots Sants. A més de l’objectiu del 3 de 9 net la diada podria comptar amb una altra torre de 9 sense manilles, amb ganes de descarregar-la i també amb el 5 de 9. Les possibilitats d’aquests immensos castells dependran de la participació que la colla pugui assolir en els assaigs des d’ara i fins l’1 de novembre.

Desprès de la festa major els verds van tornar amb força aquest diumenge a Tarragona, on van descarregar els 3 i 4 de 9 amb folre, junt amb el 4 de 8 amb l’agulla. Un dels objectius del cap de colla era portar a Tarragona la torre de 9 amb folre i manilles, per descarregar-la per primer cop aquesta temporada.

No hi va haver prou gent per muntar aquest castell i Esclassans anuncia que la darrera oportunitat pot ser aquest proper diumenge en la diada de la Mercè a Barcelona.Davant dels reptes que té la colla vilafranquina per aquest final de temporada es fa una crida a tota l’afecció a participar en els assaigs.

Efemèrides

12 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: