Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Amics de la Font del Cuscó organitzen aquest cap de setmana l’Eco Sant Cugat, la 3ª Fira Mediamb

Amb aquesta fira es vol reflexionar sobre la conservació del nostre entorn natural.

Els actes de la eco Fira se celebren a Sant Cugat i comencen avui a les vuit del vespre al Centre Cívic amb la inauguració de la fira i obertura de les exposicions sobre Reciclatge de residus i la Mostra d’Energies Renovables. A dos quarts de nou hi ha una conferència sobre La mobilitat al Penedès, a càrrec de l’arquitecte Pau Batlle i desprès es fa un Tast de fruits secs i mistela.

Dissabte a les sis de la tarda a la sala de Plens de l’Ajuntament es celebra una Taula Rodona sobre l’Arquitectura i sostenibilitat i a les vuit del vespre Conferència sobre el Canvi climàtic per part del periodista Jordi Bigues. El diumenge visitaran la fira el Conseller de Medi Ambient i Habitatge de la Generalitat de Catalunya Salvadó Milà i la Consellera Delegada de l’àrea de Medi Ambient de la Diputació de Barcelona Núria Buenaventura. A les 11 del matí hi ha la inauguració de la Fira de Productes per a l’estalvi d’aigua, energies renovables, mobilitat sostenible, o construcció sostenible.A partir de dos quarts de 12 hi haurà activitats per la mainada amb un inflable per a reciclar saltant o un taller per fer una menjadora per a ocells utilitzant material de rebuig.

A la una del migdia a la sala de Plens de l’Ajuntament. Conferència: Els perills i les alternatives a l`agricultura i l`alimentació transgènica per part de Guillem Tendero.

Per la tarda continuaran també les activitats a la tercera fira medioambiental del Penedès.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: