Dimecres, 24 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El secretari d’organització del PSC considera a Vilafranca que Catalunya es troba davant d’un moment

Dilluns a la tarda José Zaragoza, secretari d’organització del PSC va ser a Vilafranca per tal de participar en un acte amb simpatitzants i militants socialistes de la vila.

Zaragoza va aprofitar l’actual moment per parlar de l’estatut i dels moments històrics que s’estan vivint segons els socialistes per tal de reformar l’actual estat espanyol.

El secretari d’organització del PSC va remarcar que en un any i mig Maragall ha fet més que tots els anys del govern de CiU per un nou estatut.

Segons Zaragoza actualment CiU només es preocupa de defensar les seves postures sense procurar arribar a acords.

Un altra concepte que el PSC defensa de forma clara és que l’estatut ha de mantenir-se dins de la legalitat que marca la Constitució. S’ha de fer una proposta seriosa, coherent i ambiciosa; però que sigui defensable al parlament de Madrid.

Des del PSC, segons Zaragoza, es continua oferint a CiU l’opció per seguir negociant, per els nacionalistes es tanquen en banda.

Com dèiem la presència de Zaragoza es va fer amb motiu de l’assemblea que servei per donar la benvinguda a nous militants a l’agrupació local vilafranquina del PSC, que arriba ja als 250 afiliats.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: