Dimarts, 16 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Pilar de 8 posa en marxa el Banc del Temps, una iniciativa de voluntariat per l’aprofitament del

La voluntat és que hi puguin participar la resta d`associacions i entitats de la vila, per ampliar al màxim l`oferta de persones que participin en el Banc del Temps

La iniciativa s’ha presentat a la seu del Pilar de 8, després de més de 8 mesos de treball per tirar-la endavant. La voluntat, com explicava el president d’aquesta entitat, és que la gent que te temps lliure pugui dedicar-ne una part als altres, amb qualsevol tipus d’activitat.

La voluntat és poder combinar les necessitats d’unes persones que tenen temps lliure i d’altres que tenen unes demandes de serveis. A més, la voluntat del Pilar de 8 és obrir aquesta iniciativa a la participació de la resta de les associacions i entitats de la vila.

De moment des del Pilar de 8 ja han aconseguit el suport de l’Ajuntament de Vilafranca, a través del Consell de la Gent Gran; també del Consell Comarcal i de l’Institut Català de la Dona. Com comentava també Garcia, la intenció és desenvolupar el projecte sense preses, de mica en mica per tal de consolidar-lo.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: