Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El petit comerç de Vilafranca es formarà en noves tecnologies

El Patronat Municipal de Comerç i Turisme, seguint la mateixa línia que els anteriors anys, ha elaborat un programa formatiu adreçat als establiments comercials de Vilafranca.

Enguany, la formació pràctica consisteix en 6 seminaris que giren entorn a les noves tecnologies aplicades a la gestió d’un comerç.

Segons la tècnica del patronat de Comerç, Carme Hill, aquesta continua sent una assignatura pendents per a molts botiguers.

Un aspecte important d`aquests seminaris és el de mostrar tecnologies informàtiques basades en programari lliure per tal d`aprofitar els seus avantatges de fiabilitat, estalvi econòmic, adaptabilitat i catalanització. Per això es compta amb la col·laboració de Vilafranca Virtual, tant en recursos humans com en equipaments.

Dimarts vinent hi haurà una primera sessió introductòria, obligatòria per tothom, sobre les noves tecnologies aplicades al comerç. La resta de seminaris tractaran sobre "El sistema operatiu i escriptori", "Internet i correu electrònic o "Gestió de les vendes" que amb un total de 14 hores és el més intensiu. Un seminari que tindrà lloc al novembre se centrarà en Ofimàtica i finalment, un darrer abordarà "Com millorar la retolació dels aparadors amb programes de disseny gràfic".

Cada botiguer escull el seminari que més l’interessa o fins i tot n’hi ha que els faran tots. A l’ acabar, tots els botiguers participants rebran assessorament individualitzat en matèria de noves tecnologies, a càrrec d’ un expert. Els seminaris es fan en un horari dissenyat especialment per als comerciants, de 3 a 5 de la tarda, per a grups de 20 persones.

L’ objectiu dels seminaris formatius és aconseguir que el petit comerç de Vilafranca aposti per la utilització de les noves tecnologies, en la gestió diària del seu negoci.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: