Dijous, 18 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Museu lliurarà el seu fons fotogràfic i audiovisual a l’ Arxiu de la Imatge i el So de Vilafranc

La Comissió de Govern del Consell Comarcal de l'Alt Penedès ha acordat la signatura d'un conveni de col·laboració amb el Museu i l'Ajuntament de Vilafranca, en virtut del qual el Museu farà lliurament de la totalitat del seu fons fotogràfic i audiovisual a l'Arxiu de la Imatge i el So de Vilafranca. Amb el conveni [...]

La Comissió de Govern del Consell Comarcal de l’Alt Penedès ha acordat la signatura d’un conveni de col·laboració amb el Museu i l’Ajuntament de Vilafranca, en virtut del qual el Museu farà lliurament de la totalitat del seu fons fotogràfic i audiovisual a l’Arxiu de la Imatge i el So de Vilafranca.

Amb el conveni subscrit a tres bandes, el Museu lliura a l’Arxiu Històric Comarcal, a títol de dipòsit, un fons de 55.000 imatges i films. D’aquests, 5.500 estan catalogats, i la resta seran catalogats pel personal de l’Arxiu Històric Comarcal seguint criteris homologats internacionalment. A mesura que es vagin catalogant les imatges, es facilitarà la seva consulta pública de forma presencial i per via telemàtica.

L’Arxiu de la Imatge i el So va ser creat per l’Ajuntament de Vilafranca per recollir, conservar i difondre els documents no textuals, fílmics i sonors que fan referència a Vilafranca i a l’Alt Penedès i es troba ubicat a l’Arxiu Històric Comarcal, gestionat des de l’any 1989 pel Consell Comarcal de l’Alt Penedès.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: