Diumenge, 21 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El centre sociosanitari Ricard Fortuny de Vilafranca serà el més gran d’aquestes característiques de

Amb l’objectiu d’equilibrar l’habitabilitat pel pacient i la seva família i el confort dels professionals que hi treballin s’ha fet realitat el centre sociosanitari de Vilafranca Ricard Fortuny.

El barri del Molí d’en Rovira s’amplia acollint aquesta instal·lació que compta amb 250 places de residència per a la gent gran de Vilafranca i comarca i que amplia notablement el servei que es dóna a aquest col·lectiu i als seus familiars.

El centre sòciosanitari disposa d’espais lluminosos i amplis que permetran millorar, d’una banda, la comoditat dels usuaris i, de l’altra, la tasca que duguin a terme els professionals. El centre Ricard Fortuny suposa, doncs, una millora substancial per Vilafranca i per l’Alt Penedès de l’atenció a la gent gran, sobretot tenint en compte que les instal·lacions de la Clínica del Carme havien quedat obsoletes. D’altra banda, amb la posada en marxa del nou centre, quedaran buides algunes places a la Residència de Sant Francesc i l’ajuntament està negociant amb el Departament de Benestar i Família per incrementar en 29 els llits de residència, tal com explica el coordinador de l’àrea de benestar social Ramon Xena.El centre ha estat feina de molts anys, ha costat 1.500 milions de les antigues pessetes i ocupa 9.000 metres quadrats. L’alcalde de Vilafranca, Marcel Esteve, destacava que es tracta del centre d’aquestes característiques més gran de Catalunya.El cap de setmana de l’1 i el 2 d’octubre hi haurà jornada de portes obertes per tal que tothom pugui veure el centre amb temps.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: