Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Bordini Show ha arribat aquest cap de setmana a Vilafranca

La Rambla de Sant Francesc s’ha convertit durant un parell d’hores en un escenari d’acrobàcies i risc protagonizades pels membres de la família Bordini, uns especialistes del funambulisme des del segle XVI

La família Bordini té una llarga de tradició en el funambulisme que ha anat passant de generació en generació. De fet, existeixen documents datats del 1512 que ja deixen constància de que la família es dedicava a fer espectacles de carrer amb foc i acrobàcies diverses.

Sota el nom de Bordini Show, els acròbates estan fent una gira per tota la península per portar els seus números a tota mena de públics. Després de passar per Alemanya, França i Portugal, els Bordini actuaven a Vilafranca, aquest any per tercer cop. L’espectacle, però, havia estat renovat i, a banda del clàssic número de caminar sobre la corda fluixa, es podien veure més acrobàcies i equilibris, un espectacle de motocicleta amb l’actuació d’un petit acròbata de només sis anys i números a 45 metres d’alçada. Tot això durant una hora i 10 minuts de risc i emoció. L’espectacle estava assegurat i ja mitja hora abans de l’inici del show, hi havia molta gent esperant a la Rambla.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: