Divendres, 18 de Setembre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Des de la setmana passada s’ha senyalitzat un canvi de prioritat de circulació de vehicles al carrer

Amb la finalitat de que hi hagi una major seguretat, ara tenen preferència els vehicles que circulin pel carrer de l’Escorxador, de manera que els que van pel carrer de Sant Pau hauran

L’Ajuntament de Vilafranca ha senyalitzat en els darrers dies un canvi de prioritat a la cruïlla del carrer de Sant Pau amb el carrer de l’Escorxador per augmentar la seguretat en la circulació de vehicles. Si abans tenien prioritat els vehicles que circulaven pel carrer de Sant Pau, a partir d’ara tenen la prioritat els vehicles que circulen pel carrer de l’Escorxador. Aquesta mesura s’ha dut a terme perquè molt sovint els vehicles que circulaven pel carrer de Sant Pau, pel fet de ser un carrer amb força pendent, agafaven una velocitat excessiva des de la cruïlla amb el carrer de Ponent fins a la cruïlla semafòrica amb el balcó de les Clotes.D’acord amb l’Associació de Veïns del barri de les Clotes, l’Ajuntament ha adoptat aquesta mesura per tal que els vehicles que circulen pel carrer de Sant Pau hagin d’aminorar la marxa a la cruïlla amb el carrer de l’Escorxador, de manera que millori la seguretat en la circulació a tot el carrer.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: