Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aguado afirma que l’ entesa al sector vitivinícola passa per afrontar els problemes estructurals, en

En una entrevista a Ràdio Vilafranca, el director de l' INCAVI, Joan Aguado, ha reiterat una vegada més que la solució de la crisi depèn del sector i que a l' Administració no li pertoca definir preus. Aguado afirma que mentre només es parli de preus, serà difícil arribar a acords. Tot i reconèixer que [...]

En una entrevista a Ràdio Vilafranca, el director de l’ INCAVI, Joan Aguado, ha reiterat una vegada més que la solució de la crisi depèn del sector i que a l’ Administració no li pertoca definir preus.

Aguado afirma que mentre només es parli de preus, serà difícil arribar a acords. Tot i reconèixer que hi ha productors que venen per sota del preu de cost, diu que seria més fàcil arribar a una entesa, abordant a fons el funcionament global del sector.

Per el director de l’ INCAVI, el tema continua obert i és difícil però confia en l’ obligació i la responsabilitat del sector productor i de la indústria d’ entendre’s. De tota manera, és conscient que mentre uns no vulguin entendre les circumstàncies dels altres, serà difícil arribar a acords.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: