Dimecres, 23 de Setembre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

ADEMA demana que els arbres del carrer Lleida es mantinguin i reclama el pla d’ emergència del políg

L’ Agrupació per a la defensa del medi ambient de Sant Sadurní intercedeix públicament pel destí dels arbres afectats per la urbanització del carrer Lleida.

Es tracta d’ una setantena de plataners, avets i xiprers que van des del Gat Cendrer fins a la benzinera, en paral·lel al carrer Lleida, i que corren el risc de ser traslladats arran de les obres d’ urbanització d’ aquesta zona.

El president d’ ADEMA, Rafael Jariod, demana que els arbres es conservin al mateix espai i en aquest sentit, dóna suport a les iniciatives veïnals que sorgeixin. Quan al mur de pedra existent, aposten per la seva conservació perquè consideren que és un element important del barri.

ADEMA també fa un toc d’ alerta sobre el pla d’ emergència del polígon del Molí del Racó, on hi ha el centre logístic de Mercadona, perquè encara està pendent d’ aprovació.

El grup ecologista denuncia que després de moure cel i terra denunciant la inundabilitat del polígon, no els consta que hi hagi pla.

ADEMA també qüestiona l’ arrencada de ceps que va patir Freixenet i afirma que els ceps són éssers vius i per tant, no tenen cap culpa de les discrepàncies entre els pagesos i els industrials del cava. El grup ecologista apunta que la paraula CACICS es podria haver escrit en una paret o en un comunicat escrit, en comptes de matar un ésser viu.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: