Dijous, 25 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Castellers de Vilafranca fan la millor actuació de la temporada, tot celebrant el 20è aniversari

La festa de dissabte va ser rodona, començant per el nombrós públic que va seguir la cercavila que obria els actes.

Els Gegants, els Capgrossos i el Ball de Gitanes van acompanyar els Castellers de Vilafranca per els carrers cèntrics de la Vila, tot recordant aquells espais on havien assajat abans de disposar de local propi, fins arribar a la carretera de Sant Martí on van fer un pilar de cinc.

I continuant amb la inauguració de noves dependències que ha portat l’ aniversari i la posterior actuació castellera, davant del local social.

Els Verds van rubricar la millor actuació de la temporada amb el cinc de vuit, el quatre de nou amb folre, el 3 de 9 folrat i acabant amb el primer pilar de 8 de l’ any, que a la Bisbal no va poder ser. A l’ acabar, el sots cap de colla dels Verds, Pere Almirall, es mostrava molt satisfet.

Per la seva part, la Joves de Valls va descarregar el cinc de vuit, la torre de vuit amb folre, el quatre de vuit i tres pilars de cinc.

El vintè aniversari de Cal Figarot ha comportat obres i ben aviat a la planta baixa, als antics cubs, s’ instal.larà l’ arxiu i la secretaria.La compra del local social va coincidir amb l’ arribada dels castells de 9 i com recordava el president als nostres micròfons, Cal Figarot ha representat molt per la colla i també per Vilafranca.

El sots cap de colla, Pere Almirall, ha recordat satisfet el programa de Sant Fèlix que passa per el tres de deu, el quatre de 9 amb agulla, el cinc de nou i la torre de nou neta. Precisament, avui a dos quarts de 9 del vespre, hi ha convocat un assaig especial on està previst provar la torre de 8 neta alçada sobre la pinya amb l’ objectiu d’ assegurar la torre de 9 amb folre i sense manilles per Festa Major.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: