Dijous, 8 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Quim Vila i Eutanàsia Col·lectiva protagonitzen avui el concert del Calima

Es tracta d’una banda de Jazz que acompanya un cantautor amb un estil molt peculiar.

Un músic entre La Trinca, Pere Tàpias, Quico Pi de la Serra, o Albert Pla. Provocador, cínic i corrosiu que no deixa ningú indiferent i que desenterra els tòpics de la societat catalana i de la vida en general.

El concert es farà avui a dos quarts d’11 de la nit al Claustre dels Trinitaris.

Pel que fa al dimecres, el Calima porta a Vilafranca al Virus String Quartet.

Aquesta és una de les propostes musicals més innovadores dels darrers anys. Uneixen els instruments de corda , violins, viola i violoncel, a un repertori insòlit per a aquests instruments, des de Jimi Hendrix a Guns`n`Roses. Els podreu escoltar dimecres a dos quarts d’11 al Claustre dels Trinitaris.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: