Dissabte, 13 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els regidors d’ Olèrdola, Manel de la Cruz i Josep Hil han presentat la renúncia

Les renúncies presentades per de la Cruz del PSC, Hil d’Alternativa per Olèrdola i Pere Sadurní, com a jutge de Pau del municipi, van marcar el darrer ple de l’Ajuntament d’Olèrdola.

Josep Hil deixa l’Ajuntament per motius personals i serà substituït per Míriam Rivas. L’únic regidor del PSC, Manel de la Cruz, plega després de 10 anys perquè ha canviat de residència i serà substituït per Joan Bertran.

Abans de tractar aquestes renúncies, el consistori va aprovar per unanimitat el compte general de l’exercici anterior i va acordar una modificació de pressupost per valor de més de 50.000 euros per contractar una educadora per a les escoles bressol i l’organització de l’arxiu municipal. Precisament, en el ple es va ratificar un conveni que fixa el compromís de Diputació d’aportar el 80% dels 12.000 euros necessaris per a finançar l’arxiu municipal.

El ple també va aprovar un conveni amb el servei Català de la Salut per al manteniment dels consultoris mèdics. Per via d’urgència, també es va acordar sol·licitar a la Generalitat una subvenció per arranjar els problemes més urgents del clavegueram del nucli de Moja, concentrats en el carrer Sant Jordi. Tenint en compte la prioritat del problema, l’Ajuntament ha sol·licitat una subvenció per fer front a l’arranjament del clavegueram d’un primer tram, que suposa una despesa de prop de 70 mil€. D’ altra banda, també es va informar que a Daltmar es construirà una zona de jocs infantils i s’arranjarà l’entorn de la pista de Can Trabal.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: