Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El professor de comunicació, Joan Manel Tresserras, remarca la gran qualitat de la revista del Museu

Aquest dissabte al vespre el pati gòtic del Museu de Vilafranca va acollir l’acte de presentació de la revista, que recull en dos números un monogràfic sobre el tema del retrat.

Aquest número doble parla del retrat des de diversitat de mirades i es complementa amb la reproducció de 176 fotografies procedents del fons de l’arxiu d’Adolf Lara que es conserva en el museu. La presentació va anar a càrrec del professor de comunicació de la Universitat Autònoma i membre del Consell Audiovisual de Catalunya, Joan Manel Tresserras, que va remarcar la qualitat de la revsita, en general, que la situa entre les sis o set publicacions de caire cultural a Catalunya que estan marcant el moment i que es mantindran com un objecte de culte. En relació al número doble que acaba d’editar-se va assenyalar el rigor dels articles que parlen del retrat, i la importància del fons Lara .L’acte del dissabte estava carregat d’emocions. Abans de la presentació el músic , Paton Felices i l’actor Antonio Becerro van interpretar el poema d’António Machado.Abans de l’inici de l’acte de presentació , Ramon Nadal, va dedicar aquest número de Diónysos a una de les membres del consell de redacció, que passa per un mal moment. Algú que coneix les quatre parets del museu millor que ningú i a la qual li van adreçar els millors desitjos.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: