Divendres, 1 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca i 80 municipis més debatran el nou model de treball en xarxa de l’ Arc Metropolità de Bar

El grup de ciutats agrupades en l’Arc Metropolità de Barcelona (Mataró, Granollers, Sabadell, Terrassa, Martorell, Vilafranca i Vilanova) organitzen la 1a Conferència d’Alcaldes de la seva àrea d’influència.

Aquesta conferència, que se celebrarà el dia 22 de juny amb el títol "L’Arc Metropolità: la nova realitat territorial", convocarà a Martorell als alcaldes i regidors de més de vuitanta municipis de la segona corona metropolitana, en representació d’una població conjunta de més de 700.000 habitants. El principal objectiu és donar a conèixer nous estudis sobre l’evolució de les seves àrees i debatre el model de treball en xarxa que proposa el grup de ciutats de l’Arc Metropolità de Barcelona.

La Conferència finalitzarà amb l’ aprovació de la Declaració dels alcaldes de les ciutats de l’Arc Metropolità i amb l’acte de clausura que presidirà el President de la Generalitat de Catalunya, Pasqual Maragall.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: