Dijous, 7 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’exposició pública del protocol de la Festa Major s’allargarà fins a meitats de juliol

Dimarts finalitzava oficialment el termini per tal de presentar al.legacions a la proposta de protocol que ha de servir per tal d’oferir una normativa que reguli el funcionament de la festa major de

El regidor de cultura, Joan Rios, ha avançat a la nostra emissora que , per decisió de la comissió de protocol, s’ha decidit allargar el termini d’exposició fins a meitat de juliol per tal de poder facilitar una major difusió del document i més aportacions. El termini s’allarga perquè amb el gruix d’aportacions que ja s’han recollit es fa evident que no es podrà aplicar el protocol fins la festa major de l’any 2006.Joan Rios destaca que hi ha hagut força al.legacions , sobre tot de grup.Entre les al.legacions se n’ha presentat alguna de genèrica envers el protocol, però la majoria tracten de temes concrets.A mitjans de juliol finalitzarà aquest primer termini d’exposició. Aleshores la comissió de protocol valorarà les al.legacions i incorporarà les que consideri escaients. Desprès el regidor de cultura presentarà a l’equip de govern la proposta de protocol de la festa major, i aquest la portarà a aprovació en el ple municipal. Si s’aprova serà de forma inicial i s’haurà d’obrir un altre torn d’exposició pública d’un mes de durada. Desprès d’aquest llarg procés i en el cas que no es presentin noves al.legacions es donarà el protocol per definitivament aprovat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: