Dijous, 7 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Policia Local de Vilafranca ha registrat un augment de l’activitat en el 2004, la majoria relacio

El regidor de Seguretat Ciutadana, Xavier Lecegui, acompanyat de l’inspector en cap de la Policia Local, l’alcalde de la vila i el coordinador de govern han presentat aquest matí les xifres de la

Del global de les xifres presentades, en paraules de Lecegui, se’n desprèn un increment de les actuacions de la Policia Local, sobre tot en el que te a veure amb l’aplicació de les ordenances municipals, que s’ha incrementat en més d’un 22%; mentre que la tasca com a policia assistencial ha disminuït en un 3’5%.

El regidor comentava que han augmentat especialment denúncies al voltant de soroll i la convivència. Així les actes de denúncia en referència a la convivència ciutadana, medi ambient, establiments i alarmes, que gairebé han augmentat un 100% entre el 2003 i el 2004.

Lecegui també ha parlat de la policia comunitària, tot comentat que l’any passat ja es va posar en marxa el Consell Municipal de la Policia Comunitària, i que des del febrer també hi ha un grup de Policia comunitària en servei. El regidor es mostrava satisfet dels resultats d’aquests primers mesos de funcionament del servei.

Una altra de les qüestions que s’han tractat ha estat la de l’ampliació dels efectius de la policia local, que en aquests moments compta amb 54 agents uniformats. Eh aquest sentit Lecegui ha comentat que al llarg del 2004 es van crear 10 places, i que per el 2005 s’han convocat dues places de sargent, 1 de caporal i 2 d’agents.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: