Diumenge, 1 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Granada, Mediona, el Pla i Torrelavit tindran censos d’activitats econòmiques

El Consell Comarcal de l’Alt Penedès, la Diputació de Barcelona i els ajuntaments de la Granada, Mediona, el Pla del Penedès i Torrelavit, han signat convenis de col·laboració per a l’elaboració dels respectius

Cada cens recollirà la totalitat de les activitats econòmiques que es desenvolupen al municipi i les instal·lacions, públiques i privades, que hi ha al terme municipal.

La confecció dels censos és una iniciativa del Servei de Desenvolupament i Ocupació del Consell Comarcal i s’elaboraran sota la supervisió de l’Institut d’Urbanisme, Habitatge i Activitats Locals de la Diputació de Barcelona. El seu cost total és de 9.000 euros, que seran finançats en un 50% per la Diputació de Barcelona, un 40% pels ajuntaments i un 10% pel Consell Comarcal de l’Alt Penedès.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: