Divendres, 8 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els administradors de la FM van presentar ahir algunes de les darreres novetats, en que destaca el c

També es va signar el conveni amb la Colla Vella de Valls de cara a l`actuació de Sant Fèlix

Els cinc responsables de la Festa Major de Vilafranca van presentar ahir al vespre les darreres novetats relacionades amb la més típica. Per començar van anunciar que ja havien tancat el contracte amb la darrera de les colles castelleres que actuarà de cara a Sant Fèlix, al Vella de Valls. Així el cartell ha quedat conformat per els Castellers de Vilafranca, els Minyons de Terrassa, i les dues colles vallenques, la Joves i la Vella.

Un dels anuncis més destacats però, va ser el del concert de Festa Major, que aquest any anirà a càrrec d’un grup de Flamenco Fusion que es diu Muchachito Bombo Infierno.

De fet, aquest serà un dels concerts destacats, però no l’únic. Ja es va presentar el de Serrat, per el dia 27 d’agost, i el del 28 amb Mesclat i Cesc Freixes.

Parlant encara de música, els administradors van presentar també la banda que participarà a la Festa Major, la del Centre Artístic Musical de Bétera, una banda valenciana que ja va ser a la vila fa uns 8 anys. També van presentar el concert que el grup Macedònia oferirà el 3 de setembre, per els més petits, a la plaça de la Vila.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: