Dijous, 7 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Festival de contes per adults "En veu alta" finalitza aquest diumenge

Avui, el festival se celebra a Vilobí: aquesta nit, la narradora Jordina Biosca, explicarà el conte "Els culdolla". Aquest text de Roal Dahl presenta el matrimoni Culdolla, una parella desagradable, bruta, i barroera com poques. La sessió tindrà lloc als Pèlags de Vilobí, a les 11 de la nit. Demà hi ha 3 sessions a [...]

Avui, el festival se celebra a Vilobí: aquesta nit, la narradora Jordina Biosca, explicarà el conte "Els culdolla". Aquest text de Roal Dahl presenta el matrimoni Culdolla, una parella desagradable, bruta, i barroera com poques. La sessió tindrà lloc als Pèlags de Vilobí, a les 11 de la nit.

Demà hi ha 3 sessions a Sant Pere de Riudebitlles, a Moja i al refugi antiaeri de Santa Margarida i els Monjos que torna a obrir portes per convertir-se en l’escenari d’una sessió de contes, en el marc del festival "En veu alta".

Demà, en dues sessions a les 6 i a les 8 del vespre, Jordina Biosca, explicarà una història sobre el dolor i les pors de les guerres titulada "Si això és un conte".

El refugi antiaeri es troba a prop de la Masia del Serra, entre Els Monjos i La Ràpita, i demà hi haurà un accés senyalitzat des de l’Hostal del Penedès.

Diumenge, a Sant Quintí de Mediona, finalitzarà "En veu alta" amb el narrador Carles Alcoy que narrarà "Com amargar-se la vida", contes i històries per riure i veure com, sense voler-ho, ens amarguem la vida. La sessió començarà a les 8 del vespre, a la plaça dels Avis.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: