Diumenge, 21 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Miquel Torres critica la política dels anteriors governs de l’estat que van afavorir una ampliació e

Divendres passat la masia Mas Rabell va servir d’escenari per a l’entrega de Premis Miguel Torres a la millor qualitat de raïm de la verema del 2004.

En el transcurs de l’acte Miquel Torres va parlar també de la situació actual de l’empresa i del sector dels vins i va ser molt crític amb els anteriors governs de l’estat pel que fa a la política que han seguit de reconversió i ampliació de la vinya, especialment en altres zones d’Espanya, que no han fet més que augmentar la crisi per l’increment d’estocs. Torres va dir que en pocs anys s’ha passat d’una producció de 35 milions d’hectòlitres a 50 milions, això en un moment d’aparició de nous competidors.

Torres va dibuixar un panorama marcat per la desorientació de les marques tradicionals que pateixen l’arribada de nous productors.

Dins el mercat internacional i pel què fa a les exportacions sí que la empresa ha patit un increment de l’11%, un resultat satisfactori però segons Torres fruit d’un gran sacrifici.Pel que fa als premis 2004 a la millor qualitat de collita van ser entregats a 8 viticultors entre els quals hi havia Anna Mª Rafecas Santó de Torrelles de Foix, Jordi Maslluet de Castellví de la Marca, i Raimon Sadurní de Sant Pere Molanta entre d’altres.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: