Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Castellers de Vilafranca celebraran els 20 anys de l’ús de Cal figarot amb una diada deu dies ab

Aquesta diada es farà el 20 d’agost al vespre i servirà, d’una banda, per celebrar els 20 anys de l’us del local social de la colla i, de l’altra, la inauguració de les

La Joves de Valls actuarà amb els Castellers de Vilafranca en aquesta celebració, una diada que, segons el president dels verds Josep Cabré serà molt important sobretot per la proximitat amb Sant Fèlix. Pel que fa a la cita més propera, l’actuació per Fires de Maig, els Castellers de Vilafranca no s’arriscaran a fer el que anomenen un 3 de 9 "mediàtic", sinó que volen mirar més lluny i treballar a fons el tres de deu en tots els assajos, sobretot pel que fa al peu, al folre i al tronc. De moment la temporada l’han començat amb bon peu.Els Castellers de Vilafranca no perden de vista, però, l’aspecte més social de la colla que han treballat des de dues vessants. La primera és un opuscle que han editat per donar-se a conèixer entre la gent que ve de fora a viure a la vila. El llibret ha estat costejat per Mutua Flaquera, amb qui han signat un conveni, i ha estat elaborat per membres de la colla. En ell s’hi contempla una minihistòria dels Castellers de Vilafranca, els castells que han fet i un glossari de terminologia castellera.

D’altra banda, els verds han realitzat un spot per motivar més la gent de la vila i fer que vagin a les actuacions. Es tracta d’un spot trencador i diferent on no hi surt cap castell i on els enxanetes són els protagonistes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: