Diumenge, 21 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Un tram del carrer de la Múnia serà de direcció única a partir de dilluns

Es tracta del tram del carrer de la Múnia, entre el carrer d’Eugeni d’Ors i la carretera de Sant Jaume dels Domenys, que passarà a ser de direcció única en sentit de baixada

Aquesta mesura, adoptada per la Junta de Govern Local de l’Ajuntament, té l’objectiu de reduir el trànsit a la cruïlla del carrer Eugeni d’Ors amb el carrer de la Múnia, ja que és una de les cruïlles conflictives de trànsit a Vilafranca.

Els vehicles que, provinents de la carretera de Sant Jaume o del carrer de la Múnia, utilitzaven aquest tram per accedir al carrer Eugeni d’Ors ho hauran de fer a partir de dilluns donant el tomb per la nova rotonda construïda a la cruïlla de l’avinguda de Tarragona amb carretera de Sant Jaume i entrar cap al carrer Eugeni d’Ors.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: