Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Associació de poetes Ploma Daurada organitza la quarta edició del concurs de poesia infantil i juv

El concurs té dues categories. La infantil en la que hi poden participar poemes inèdits en llengua catalana o castellana escrits per joves de fins a 13 anys d’edat i la categoria juvenil

Es pot participar tan en català com en castellà , amb un màxim de 2 poemes per persona i idioma. Els treballs s’han de fer arribar en un sobre tancat indicant IV concurs de poesia infantil i juvenil Ploma Daurada, carrer Sant Jaume nº 7 1er 1ª de Vilafranca.

L’admissió dels treballs es tanca el proper dimarts, 26 d’abril. El veredicte del jurat es donarà a conèixer en un acte públic que se celebrarà el dia 21 de maig a la sala d’actes de l’Associació de Veins del barri de Les Clotes. Els primers premis de cada categoria estan dotats amb 60 euros i els segons amb 40 euros.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: