Dijous, 7 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament de Vilafranca ha presentat un nou servei d’atenció domicil

La presentació d’aquest servei, que se centra en la utilització del xec servei, contempla dues possibilitats. D’una banda el servei d’un treballador o treballadora familiar temporal i de forma urgent; i d’altra un

EN aquests casos, l’ajuntament es fa càrrec d’una part del cost del servei, però l’usuari o la família que necessiti els serveis ha de pagar també una part.

La cap de serveis socials de l’Ajuntament vilafranquí, Esperança Borrull, ha aprofitat també per fer un repàs a la gestió del 2004, tot destacant que s’havia produït un increment de demanda de serveis, sobretot pel que fa a neteja. Tot parlant dels serveis adreçats a les persones grans, Borrull ha defensat que cal treballar per tal d’augmentar el temps que una persona gran pot viure a casa seva, abans de ser traslladat o cuidat en una institució.

Borrull va parlar també de la necessitat de realitzar un estudi per tal de conèixer les necessitats i demandes de la població major de 75 anys, i veure així també quina cobertura s’hi dona des de Serveis Socials.

Per la seva part, el coordinador de govern de l’Ajuntament de Vilafranca, Ramon Xena, va destacar el nombre d’usuaris que passen per Serveis Socials. Pel que fa a gent gran, Xena va parlar de l’11% dels majors de 65 anys.

Per tal de poder gaudir d’aquests serveis d’ajuda a domicili adreçats a la gent gran cal adreçar-se als serveis socials municipals d’atenció primària, als baixos del número 2 del carrer Santa Maria.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: