Dijous, 7 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Ajuntament de Subirats inicia aquesta setmana l’explicació del pla d’acció local agenda 21 als ciu

Divendres es farà la primera de les xerrades debat sobre el pla d'acció local agenda 21, que es posa en marxa després que a finals de l'any passat es conegués l'auditoria ambiental del municipi i es comencés a treballar en aquest pla d'acció local. Per desenvolupar aquest pla s'ha comptat amb el suport i el [...]

Divendres es farà la primera de les xerrades debat sobre el pla d’acció local agenda 21, que es posa en marxa després que a finals de l’any passat es conegués l’auditoria ambiental del municipi i es comencés a treballar en aquest pla d’acció local.

Per desenvolupar aquest pla s’ha comptat amb el suport i el treball d’una consultoria ambiental i de tècnics del servei de medi ambient de la Diputació de Barcelona; així com també d’aportacions fetes per els mateixos veïns. El resultat d’aquests treballs ha marcat quatre àmbits d’actuació que son els que ara s’acostaran als diferents nuclis del municipi amb un seguit de xerrades debat que s’inicien divendres a Can Cartró.

De fet, el tècnic de medi ambient de lAjuntament, Ramon Carbonell, considera també que de l’auditoria ambiental se’n desprèn que Subirats té un bon nivell medi ambiental, tot i que si es van detectar algunes mancances que ja es van anar corregint.

La primera de les xerrades es farà divendres, al Centre cultural i Recreatiu de Can Cartró, amb l’objectiu de parlar sobre el disseny territorial de Subirats. La xerrada s’iniciarà a partir de les 8 de la tarda. Les següents sessions seran el 15 d’abril, a Ordal; el 29 d’abril a Lavern; i la darrera serà el 6 de maig a Sant Pau d’Ordal.

Al mateix temps es podrà veure en diferents espais del municipi l’exposició que recull la informació sobre l’agenda 21 i les diferents propostes que se’n extreuen per Subirats.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: