Divendres, 19 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La vilafranquina Magda Albornà publica dos nous contes per Sant Jordi

D' una banda, estrena la col·lecció "Les aventures del mossèn" que inclourà 8 títols, que anirà publicant progressivament. Aquesta col·lecció, pensada per a infants a partir de 6 i 7 anys, té com a protagonista mossèn Julià, un mossèn amb sotana, com els d' abans. El primer número, que ha sortit al carrer aquesta setmana, [...]

D’ una banda, estrena la col·lecció "Les aventures del mossèn" que inclourà 8 títols, que anirà publicant progressivament. Aquesta col·lecció, pensada per a infants a partir de 6 i 7 anys, té com a protagonista mossèn Julià, un mossèn amb sotana, com els d’ abans.

El primer número, que ha sortit al carrer aquesta setmana, es titula "El mossèn i el fantasma" i explica les vacances del mossèn en un castell, on trobarà un fantasma.

Coincidint amb Sant Jordi, Albornà també ha publicat un conte per a nens i nenes més grans que té com a protagonista, una fura.

El llibre es titula "Els vailets i la fura" i té un caràcter marcadament didàctic. Albornà ha explicat a la nostra emissora com va sorgir la idea d’ aquest conte, que no s’ engloba dins de cap col·lecció.

Magda Albornà va començar a publicar contes infantils fa uns cinc anys, debutant amb "El ruc de la Granada". Aquesta vilafranquina escriu, il·lustra i publica tots els seus contes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: