Dissabte, 2 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Generalitat ha tret a licitació les obres de reforma i ampliació de l’ escola Mas i Perera de Vil

Aquestes obres tenen un pressupost inicial de sortida de prop de 2 milions i mig d’ euros i un termini d’execució de 16 mesos.

Les obres han de servir per eliminar definitivament les construccions provisionals, que des de fa més d’una dècada estan instal·lades al pati de l’escola. El projecte consistirà, d’una banda, en la construcció d’un nou edifici amb planta baixa i primera planta, que estarà lligat amb l’edifici antic amb un cos central amb escala i ascensor. El nou edifici acollirà el menjador, la cuina, el gimnàs i els vestidors en planta baixa i les aules de música, informàtica i plàstica a la primera planta.

Per altra banda, les dependències de l’edifici actual seran reformades gairebé totalment i podran encabir els cursos de pàrvuls que actualment fan classe en les construccions provisionals, alhora que es podran redistribuir els espais que quedaran lliures quan es construeixi l’edifici nou. Des de fa bastants anys totes aquestes millores han estat reivindicades des de la comunitat educativa del centre, la qual ha rebut el suport de l’Ajuntament de Vilafranca alhora de plantejar-les al Departament d’Ensenyament de la Generalitat.

Les empreses constructores que vulguin optar a l’adjudicació de les obres tenen de termini fins al 17 de maig proper per presentar les seves ofertes. Si se segueixen els tràmits previstos, es calcula que l’adjudicació podria dur-se a terme el proper mes de juny.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: