Dissabte, 2 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’ exregidor vilafranquí, Esteve Tomàs, serà el nou director general de Ports i Transports de la Gen

Tomàs substitueix Jordi Julià, que va ser cessat fa unes setmanes arran de l’ accident del Carmel, juntament amb el president de GISA.

El nomenament va ser anunciat ahir per el conseller de Política Territorial de la Generalitat, Joaquim Nadal, en l’ habitual roda de premsa posterior al Consell Executiu.Nascut a l’Hospitalet, Esteve Tomàs, que és enginyer agrícola, era el director del Zoo de Barcelona, des de l’ any 2003. Tomàs va ser regidor a l’ ajuntament de Vilafranca i del 1980 al 1993 diputat al Parlament, on va presidir la Comissió de Política Territorial i Obres Públiques. També ha estat senador i president de la Confederació Hidrogràfica delXúquer.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: