Dimarts, 16 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El president de Noves Generacions a Catalunya, Alejandro Fernández, ha criticat avui a Vilafranca la

Aquesta tarda el president de Noves Generacions a Catalunya ha visitat la nostra comarca per al de copsar la realitzat de les joventuts del PP a l’Alt Penedès, al mateix temps que fer

Fernández ha comentat l’absoluta decepció davant de les expectatives obertes per el govern socialista, que va guanyar les eleccions gràcies en gran part al vot jove. El president català de Noves Generacions va comentar quins eren els principals aspectes en que el PSEO havia fallat, habitatge i ocupació entre d’altres.

De fet, les crítiques i comentaris que Fernández va adreçar al govern de Madrid, els va fer efectius també al tripartit català, al que va acusar de no fer absolutament res en temes de joventut, per exemple.

En relació a Vilafranca, el regidor Josep Ramon va comentar que la política que es feia a la capital de l’Alt Penedès en temes de joventut era una mica justa, i que sovint només se centrava en aprofitar diners que venien d’aportacions de programes europeus, però sense fer-hi gaires aportacions pròpies.

Efemèrides

16 d'abril
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: