Dissabte, 22 de Febrer de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El president de Noves Generacions a Catalunya, Alejandro Fernández, ha criticat avui a Vilafranca la

Aquesta tarda el president de Noves Generacions a Catalunya ha visitat la nostra comarca per al de copsar la realitzat de les joventuts del PP a l’Alt Penedès, al mateix temps que fer

Fernández ha comentat l’absoluta decepció davant de les expectatives obertes per el govern socialista, que va guanyar les eleccions gràcies en gran part al vot jove. El president català de Noves Generacions va comentar quins eren els principals aspectes en que el PSEO havia fallat, habitatge i ocupació entre d’altres.

De fet, les crítiques i comentaris que Fernández va adreçar al govern de Madrid, els va fer efectius també al tripartit català, al que va acusar de no fer absolutament res en temes de joventut, per exemple.

En relació a Vilafranca, el regidor Josep Ramon va comentar que la política que es feia a la capital de l’Alt Penedès en temes de joventut era una mica justa, i que sovint només se centrava en aprofitar diners que venien d’aportacions de programes europeus, però sense fer-hi gaires aportacions pròpies.

Programació

Ràdio Vilafranca

00:00
Penedès en Xarxa
Magazín matinal
03:00
El que faltava
Crítica d'actualitat, amb Pep Vergés i Àlex Santamaria
04:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria

Penedès Televisió

02:30
Tertúlia de Carnaval
Tertúlia sobre el Carnaval, amb Àlex Santamaria
03:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre
03:30
Aventura't
Activitats i esports a l'aire lliure

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: